چاقو سازی دانش ،دانش چاقو،زنجان دانش،ولی دانش
سلام خدمت دوستان عزیز
زمان انتخاب چاقو ب نکات زیر توجه کنید تا واقعا همون چاقویی رو داشته باشید ک میخوایین:
شما واقعا چه چاقویی نیاز دارین؟
برای چکاری میخوایین استفاده کنید؟
برش ضربه سلاخی آشپزخانه ای
میزان سختی هر کدوم از اینموارد متفاوت هست.
چاقویی ک مختص ضربه ساخته شده است: مانند کارد های شکاری دارای تیغه ای باقطر بیشتر نسبت ب کارهای سلاخی یا...
وزن بیشتر
سختی بالا (60راکول یا بیشتر )
درمقابله ضربه مقاوم (کارآیی در حد تبر یا ساتور دارند )
ولی برای برش مناسب نیستند
،بدلیل سختی بالا تیغه، شما برای تیز کردن حتما ب دستگاه لازم دارین وبا مسقل و...قادر نیستین اون رو تیز کنید.
چاقویی ک مختص سلاخی یا آشپزخانه ای ساخته میشه سختی اون مقداری کمتر خواهد بود حدود۵۰ تا ۵۵راکول(باهمین مقدار هم سختی لازم را دارند ) بااین میزان سختی براحتی می توانید برای برش استفاده کنید و براحتی اون رو تیز کنید ولی در مقابل ضربه های سنگین طبیعتا مقاومت کمتری داراست.
سوالی که در اینجا در ذهن همه دوستان معمولا ایجاد میشود میتوان چاقویی داشت ک علاوه بر سختی بالا برش عالی هم داشته باشه؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔
پاسخ :خیر
به دلیل خواص فولاد اگرسختی تیغه ای رو خیلی بالا ببریم اون فولاد محکم درمقابل ضربه ولی ترد،شکننده خواهد بود و براحتی نمیتوان تیز کرد
و اگر هم سختی تیغه ای رو خیلی پایین آورد،
فولاد نرم خواهد بود ولی دیگر فولاد مرغوبی نخواهد بود نه خوب تیز می شود ونه تیز می ماند.
پس به ناچار باید سختکاری های فولاد رو با توجه به چاقوی مد نظر مشتریان کم و زیاد کرد.
در نتیجه میتوان گفت: در منزل و یا طبیعت خوبه حداقل ۲تا کارد داشته باشید یکی مختص برش ویکی مختص ضربه
با سلام